Toužíte po netradičním bydlení velkolepých rozměrů?

Někomu to může připadat jako pořádně ulítlý nápad a jiný nad tím nadšeně zajásá. Jeden tam zažívá nepoznanou volnost, zatímco druhý by zde zešílel z nedostatku soukromí. Ptáte se, cože budí tolik protikladných reakcí? Přece loftový byt! Ne každý si totiž umí představit, že by bydlel v bývalé průmyslové budově či skladišti. Zkuste loft! … Continue reading „Toužíte po netradičním bydlení velkolepých rozměrů?“

Někomu to může připadat jako pořádně ulítlý nápad a jiný nad tím nadšeně zajásá. Jeden tam zažívá nepoznanou volnost, zatímco druhý by zde zešílel z nedostatku soukromí. Ptáte se, cože budí tolik protikladných reakcí? Přece loftový byt! Ne každý si totiž umí představit, že by bydlel v bývalé průmyslové budově či skladišti.

Zkuste loft!

Lofty jsou vyhledávané především mladými lidmi a také bohatou klientelou. Zájemci o bydlení v loftu zde nacházejí především obrovský ničím neomezený prostor, který jim nabízí pocit svobody. Přízemí totiž většinou tvoří pouze jedna obrovitá ložnice a v prvním patře najdete kuchyni na míru s obývacím pokojem. A to je vše. Na zdi ani příčky zde rozhodně nenarazíte. Při zařizování prostoru tak můžete naplno popustit uzdu své fantazii. Chcete mít vedle postele dvacetimetrový bazén nebo galerii? Žádný problém!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup