Jak na nouzi o známosti

Dlouho jste přemýšlel nad tím, jak byste to měl udělat, abyste si konečně našel nějakou přítelkyni. A dokonce jste nad tím nejen přemýšlel, ale také jste v této věci i poměrně dost konal, jenže ať jste dělal, co jste dělal, i když jste vyzkoušel všechny možné seznamky a inzeráty v novinách, tak jste byl neúspěšný. … Continue reading „Jak na nouzi o známosti“

Dlouho jste přemýšlel nad tím, jak byste to měl udělat, abyste si konečně našel nějakou přítelkyni. A dokonce jste nad tím nejen přemýšlel, ale také jste v této věci i poměrně dost konal, jenže ať jste dělal, co jste dělal, i když jste vyzkoušel všechny možné seznamky a inzeráty v novinách, tak jste byl neúspěšný. Ovšem vždycky jste byl přesvědčený o tom, že váš neúspěch byl dám tím, že jste oslovil jen malé procento svobodných dívek.

Jak oslovit co nejvíce slečen

A proto jste se rozhodl udělat si nevšední reklamu. Nechal jste si zhotovit triko s potiskem triček v podobě nápisu, kde bylo z přední i zadní stany oděvu jasně vyjmenováno, jaké jsou vaše klady a jakou dívku hledáte. A stačilo pár dní a o zájemkyně jste neměl nouzi.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup