Na upečení dokonalého dortu si klidně troufněte

Když máte výtvarné cítění, dobrý recept a spoustu času, pak vyrobíte kvalitní a originální dílo, které se stane monumentem slavnostně prostřeného stolu hravě. Jakmile Vám ale jedno z toho chybí, pak může vzniknout z Vašeho snažení cokoliv. Ale neděste se. Jednou začít musíte. Podívejte se, dobrý recept na korpus najdete na internetu, nebo se … Continue reading „Na upečení dokonalého dortu si klidně troufněte“

Když máte výtvarné cítění, dobrý recept a spoustu času, pak vyrobíte kvalitní a originální dílo, které se stane monumentem slavnostně prostřeného stolu hravě. Jakmile Vám ale jedno z toho chybí, pak může vzniknout z Vašeho snažení cokoliv. Ale neděste se. Jednou začít musíte. Podívejte se, dobrý recept na korpus najdete na internetu, nebo se zeptáte kolegyň v práci. Výtvarné cítění má v sobě každá obyčejná žena, když se jen trochu zamyslí, ale forma na dort Vám i to cítění nahradí. A spoustu času? To už ani nebudete potřebovat.

Váš manžel bude unesen Vaší šikovností

Klidně si troufněte na upečení korpusu, který pak ozdobíte v rámci své kreativity. Blíží se manželovy narozeniny, takže máte příležitost se blýsknout. Pořiďte si tvar na korpus takový, aby vyhovoval Vašim požadavkům a pusťte se do díla. Uvidíte, že to není tak složité. Vždyť jste v kuchyni jako doma! Až na slavnostně prostřený stůl umístíte své veledílo, manžel si bude myslet, že jste jej koupila. Tak dobře bude vypadat. Ale až zjistí, jak to doopravdy je, bude ohromen tím, co má doma za poklad.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup