Jakou zvolit přepravu?

No nejlépe takovou, která vyhovuje druhu a charakteru vašeho zboží, či částky, kterou jste schopni akceptovat! Samozřejmě, že pokud potřebujete transport do zemí Evropy, určitě dostačuje kamionová spedice! Není finančně náročná a je relativně rychlá! Samozřejmě, že ne vždy je to tak jednoduché! Často naši zákazníci expedují nadrozměrné balíky, či palety s materiálem! Tam potom … Continue reading „Jakou zvolit přepravu?“

No nejlépe takovou, která vyhovuje druhu a charakteru vašeho zboží, či částky, kterou jste schopni akceptovat! Samozřejmě, že pokud potřebujete transport do zemí Evropy, určitě dostačuje kamionová spedice! Není finančně náročná a je relativně rychlá! Samozřejmě, že ne vždy je to tak jednoduché! Často naši zákazníci expedují nadrozměrné balíky, či palety s materiálem! Tam potom vyvstává otázka, jaká adekvátní přeprava zásilek by měl být použita? Zkuste námořní způsob! Budete se divit, ale jedná se o jeden z nejlevnějších druhů a možností! V případě, že hrajete o čas, vaši klienti již měli zakázku dávno obdržet, na nic nečekejte a zvolte leteckou spedici! Pravda, je o něco nákladnější, zase na druhou stranu, termíny jsou tady doopravdy expresní!

Záleží na vás

Opravdu záleží na vašem rozhodnutí, co vyberete! Ovšem můžete si nechat i poradit! Vlastníme hustou síť poboček po celém světě, spolupracujeme s řadou smluvních partnerů, rádi vám vybereme nejjednodušší a nejkratší možnou cestu! Jsme profesionálové, čerpejte tedy služby na klíč, přátelé!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup